Badrumsmöbler

Hej Nya vecka!

Ja så var de ny vecka igen och till helgen är de redan första advent.
Lite svårt att förstå när de är 10 plusgrader och sol ute att julen är på intågande, men de vet vi ju alla att de kan vända fort.

Igår var hela familjen på Wapnö julmarknad, jättemysigt men den där riktiga julkänslan infann sig inte, trots julsånger och härliga dofter av glögg och pepparkaka.
Helgen tillbringades också i trevligt sällskap av Cicci och Sandra, lördags kvällen var betydligt lugnare mot lördagskvällarna några år tillbaka i tiden.... men dock lika trevlig!
Tack för besöket tjejer!
 
Arbetsdagarna tillbringas mest framför datorn numera, väldigt många kunder som vill ha sina blivande badrum uppritade i vårt cad program. Kul och ganska passande då min "välsignade" kropp börjar tycka mindre och mindre om att springa upp och ner i trapporna bärandes på kakelprover...
Ja och så har jag nu också klivit in i den sista graviditets månaden då allt kan hända, helt klart läskigt!!!
Konstiga drömmar avlöser varandra nattetid blandat med lite kramp i vaderna, i övrigt känner jag mej dock ganska normal förutom mitt kopiöst stora intag av julmust när som helst på dygnet...
Vissa dagar kommer jag på mej själv med att smygdricka julmust direkt ur flaskan praktiskt taget ståendes i kylskåpet för att barnen inte ska se, känns lite som alkoholist beteende eller nån mer som känner igen sig???
Imorgon kommer Vedum på besök och visar vårens nyheter, ska bli spännande att se.
Jag hoppas på att min favoritserie Flow ska utökas och komma i fler färger.
Många badrums möbler påminner om varandra och är ju både dyra och tråkiga i designen, men nedan bjuder jag på några av mina personliga favoriter.
 
 
 
Flow från Vedum, tvättställ i gjutmarmor med en slimmad look.
 
 
Joy från Svedbergs, vit kommod med svart handfat i rundad design.
 
 
 
Enkel ren design från Aspen, den breda serien viskan erbjuder många olika produkter som kan matchas ihop till en snygg helhet. Väntar själv på spegelskåpet till vänster i bild som ska få flytta in i vårt befintliga badrum på nedervåningen. Äntligen ska vi få ordning och reda bland krämer och flaskor.
 
 
Slutligen en kommod från Catalano, Italiensk design när den är som bäst , stilren mjuk och grymt snygg om du frågar mej.
Nu ska jag hoppa i säng.
Söta drömmar